Не дивлячись на той факт, що в даний – справді складний для всіх нас період, коли в країні об’явлений і вже навіть офіційно подовжений карантин, «Техпідтримка» продовжує працювати для наших замовників

Не дивлячись на той факт, що в даний – справді складний для всіх нас період, коли в країні об’явлений і вже навіть офіційно подовжений карантин, «Техпідтримка» продовжує працювати для наших замовників. Багато хто з наших клієнтів потрапив до дуже непростої ситуації - внаслідок вимушеної необхідності призупинення роботи своїх комерційних об’єктів.

Але є інша категорія наших партнерів, до якої належать ті компанії, чия діяльність забезпечує функціонування критично важливих сфер інфраструктури в кожному з міст нашої з Вами країни – саме вони працюють сьогодні з подвійним навантаженням. Тому «Техпідтримка» і вся наша регіональна мережа продовжує працювати в звичайному штатному режимі. Винятком є лише та частина офісних співробітників, які мають змогу працювати у віддаленому режимі – всі вони переведені на роботу в домашніх умовах.

Для нашої компанії, яка завжди мала на меті максимально відлагоджені процеси взаємодії як всередині між співробітниками, так і з нашими замовниками, а сьогодні впевнено базується на відточених роками та максимально автоматизованих бізнес-процесах, а також має всі інструменти для організації віддаленої роботи – всі поточні важкі умови жодним чином не позначилися на ефективності надання послуг «Техпідтримкою» своїм замовникам.

Всі співробітники нашої компанії забезпечені засобами індивідуального захисту, якісним медичним страхуванням здоров’я та життя і пересуваються на окремих автівках. Тому ризики зараження Covid-19 ми обгрунтовано вважаємо мінімальними та значно нижчими, ніж у більшості інших компаній, які надають послуги аналогічного спектру.

То ж, перебуваючи в цих непростих умовах, ми хочемо запевнити всіх, з ким працюємо, що кожного дня докладаємо максимум зусиль для захисту здоров’я наших співробітників, співробітників наших партнерів та для забезпечення безперебійної якісної роботи комерційних об’єктів кожного з наших клієнтів.

Дмитро Пасічник
засновник групи компаній «Техпідтримка»
344