Діючим клієнтам:
Діючим клієнтам:
Наразі встановилася спекотна погода, і звичайно ж, без кондиціонерів не обходиться жоден магазин. Причому, коли на вулиці +30-35°C, всі намагаються виставити температуру якомога нижче – як ми помітили, більшість продуктових магазинів налаштували свої кондиціонери всього лише на +17°C. Це, ніби то, можна зрозуміти – потрібно ж якось захистити шоколад і цукерки. Але такі міри, як показує досвід, не є ефективними.
Проблеми із холодильним обладнанням часто бувають справжньою катастрофою для магазинів, і, особливо, літом, коли продукти дуже швидко псуються. В ході технічного обслуговування магазинів ми часто стикаємося із ситуаціями, коли відлік йде на години. Як зберегти продукцію при відключеному холодильнику? Ось кілька простих порад і спостережень з практики.
Із початком холодів питання опалення стає все більш актуальним, і вже зараз потрібно замислитися про те, чи готова ваша опалювальна система до роботи. Адже, як це зазвичай буває: «раптом» настають морози і кожний магазин, кожна АЗС вирішує увімкнути опалення. Але коли систему запускають, з’являються проблеми і власник приміщення починає телефонувати до сервісних служб, які в цей момент просто не справляються із потоком дзвінків. Це можна порівняти із ситуацією на шиномонтажі: як тільки випадає сніг, одразу ж з’являється попит на зимові шини і починається ажіотаж на СТО.